Obsah stránky

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2021 - aktuální informaci

úterý, 05. leden 2021 // ÚŘAD INFORMUJE

Už 21. rokem přináší koledníci Charity Blansko požehnání vašich domovů při tříkrálovém koledování. Protiepidemický systém – PES však v 5. stupni nedovoluje klasické koledování. Proto Tři králové k vám budou přicházet online prostřednictvím webových stránek Charity Blansko www.blansko.charita.cz a Facebooku charitablansko, kde vedle aktuálních informací o sbírce najdete videa, soutěž pro koledníky nebo pozdravy od známých osobností. A také informace o tom, jak můžete Tříkrálovou sbírku podpořit online.

Text // Správce


Už 21. rokem přináší koledníci Charity Blansko požehnání vašich domovů při tříkrálovém koledování. Protiepidemický systém – PES však v 5. stupni nedovoluje klasické koledování. Proto Tři králové k vám budou přicházet online prostřednictvím webových stránek Charity Blansko www.blansko.charita.cz a Facebooku charitablansko, kde vedle aktuálních informací o sbírce najdete videa, soutěž pro koledníky nebo pozdravy od známých osobností. A také informace o tom, jak můžete Tříkrálovou sbírku podpořit online.
V naší obci budou také umístěny pokladničky, do kterých můžete přispět do Tříkrálové sbírky přímo. O jejich umístění vás budeme ještě informovat.
U pokladničky si můžete vyzvednout požehnanou křídu, abyste si na dveře mohli napsat tradiční tříkrálové požehnání vašeho domova.
Charita Blansko děkujeme za vaši podporu, díky vám může tradice tříkrálového koledování pokračovat.

Patička stránky