Obsah stránky

Velikonoční Putování se zajíčkem Hopsálkem

čtvrtek, 01. duben 2021 // AKCE V OBCI

Velikonoční Putování se zajíčkem Hopsálkem Mateřská škola Žďár zve všechny děti a rodiče na Velikonoční putování se zajíčkem Hopsálkem, které bude přístupné od čtvrtka 1. 4. 2021 od 13:00 hod do pondělí 5. 4. 2021. Začátek Putování najdete u vstupu na zahradu MŠ, kde na vás čeká zajíček Hopsálek. Po cestě si připravil 14 úkolů. Za každý splněný úkol si dítě vykreslí 1 políčko na kartičce. Tu najdete u prvního stanoviště. S sebou potřebujete pouze jednu pastelku.

Text // Správce


Velikonoční Putování se zajíčkem Hopsálkem

Mateřská škola Žďár zve všechny děti a rodiče na Velikonoční putování se zajíčkem Hopsálkem, které bude přístupné od čtvrtka 1. 4. 2021 od 13:00 hod do pondělí 5. 4. 2021.

Začátek Putování najdete u vstupu na zahradu MŠ, kde na vás čeká zajíček Hopsálek. Po cestě si připravil 14 úkolů. Za každý splněný úkol si dítě vykreslí 1 políčko na kartičce. Tu najdete u prvního stanoviště. S sebou potřebujete pouze jednu pastelku. ?

Úkoly jsou cíleny především na děti 3-6 let, ale jistě se zabaví i děti starší. ? Po vyplnění úkolu vracejte, prosím, vše na původní místo. Trasu budeme průběžně kontrolovat, pokud by však bylo něco v nepořádku, kontaktujte nás, prosím, na tel. čísle.732 758 675.

Trasa je dlouhá 1,2 km a trvá i s úkoly přibližně 60 minut. Vyznačena bude šipkami a fáborkami z krepového papíru. Cestu zvládnete projít i s kočárkem.

Za bezpečnost dětí zodpovídají rodiče. MŠ nenese odpovědnost za ztráty či poruchy vzniklé na trase.

Žádáme všechny účastníky, aby dodržovali opatření nařízená Vládou ČR.

 

Patička stránky